arkadaşlar foruma bugün üye oldum.apartman karar deterine yönetici seçilmesi ile ilgili örnek bi dilekçe yazıp notere onaylattırmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim..
En basit hali ile...
Madde xx... Daire ... kat maliki Sn. ................ ........................... , xx/xx/200x tarihinde yapılacak olağan genel kurula kadar 1 yıllık dönem için kat maliklerince yönetici olarak önerilmiş ve oybirliği / oyçokluğu ile .......................................... anayapısı /apartmanı/sitesi yöneticisi olarak seçilmiştir.
bınamız 5 hane olup daha once hıc yonetıcı secılmemıstır resmıbır yonetıcı nasıl secılır hangı evraklar hazırlanır suresı en az ne kadardır
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye ol Veya Giriş Yap
bınamız 5 hane olup daha once hıc yonetıcı secılmemıstır resmıbır yonetıcı nasıl secılır hangı evraklar hazırlanır suresı en az ne kadardır
Bağımsız bölüm sayısı 8'den az binalarda yönetici seçimi zorunluluğu yoktur.
Eğer yönetici olmasını istiyorsanız seçebilirsiniz.
Bunun önce kat maliklerine en az iki hafta sonrasına (mektupla gönderecekleriniz varsa 6-7 gün daha ekleyin) bir genel kurul toplantı çağrısı yazın. İlgili gün eğer çoğunluk olan 3 kişi gelmez ise ilk çağrı mektubunda bir hafta sonra aynı yer ve saatte toplanacağınızı yazın.
Bu toplantıda yöneticinizi seçin. Maksimum 1 yıl olarak seçebilirsiniz.
Toplantıdan önce kırtasiyeden bir karar defteri alın. Kararlarınızı ona yazın. Sonra seçilen yeni yönetici bir notere defteri onaylatsın.
Ayrıntılara ise aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.
İLK KEZ YÖNETİCİ SEÇMEK...Yönetici Hiç Olmamış İse , Yönetime İlişkin 5-10 yıl Bir Kesinti Olmuş İSe Kat Malikleri Kurulu Nasıl İlk Yöneticiyi Seçer?
http://www.katmulkiyeti.com/portal/forum/index.php?topic=1192
MAHKEME KARARIYLA YÖNETİCİ ATANMASI İSTEMİ ve MAHKEME KARARIYLA YÖNETİCİ ATANMASI İŞLEMİ AYRINTILARI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.
http://www.katmulkiyeti.com/portal/forum/index.php?topic=686.0