Katmülkiyeti.Com

Kat Mülkiyeti Konuları => Teknik Bina Yönetimi Konuları => Konuyu başlatan: Efendy20 - Haziran 29, 2021, 10:47:19 ÖS

Başlık: 2 bloklu sitenin birinin asansör masrafı
Gönderen: Efendy20 - Haziran 29, 2021, 10:47:19 ÖS
Merhaba
 2 bloktan oluşan 48 dairelik sitede bloğun birinde oluşan çok yüksek miktarda asansör masrafını ortak mı yoksa tek bloktaki kat malikleri mi ödeme yapacak.
Teşekkürler
Başlık: Ynt: 2 bloklu sitenin birinin asansör masrafı
Gönderen: metrekare_yönetim - Ağustos 06, 2021, 12:38:14 ÖÖ
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş YapMerhaba
 2 bloktan oluşan 48 dairelik sitede bloğun birinde oluşan çok yüksek miktarda asansör masrafını ortak mı yoksa tek bloktaki kat malikleri mi ödeme yapacak.
Teşekkürler

Merhaba,

Bloklar aynı arsa payı üzerinde, tek bir yönetim planı ve tek bir karar defterine bağlı ise yönetim planına bakmanız gerekir. Normal şartlarda sorunuzun KMK'ya göre cevabı, 2 blokta bulunan 48 kişi tarafından da ödenmesi gerekir. Ancak yönetim planınızı incelerseniz belki aksi bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Sonuç; net cevabı burada değil, yönetim planınızda bulma şansınız çok daha yüksek.

Saygılar...

EhPortal 1.34 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat