Katmülkiyeti.Com

Kat Mülkiyeti Konuları => Kat Mülkiyeti İle İlgili Soru ve Paylaşım Bölümü => Diğer Konular => Konuyu başlatan: BayKM - Kasım 05, 2018, 06:36:28 ÖS

Başlık: Apartmanda hakaret ?
Gönderen: BayKM - Kasım 05, 2018, 06:36:28 ÖS
Merhaba,

Apartmanda projeye aykırı ortak alanın projeye uygun hale getirilmesi için diğer tüm kat maliklerine dava açtım.

Kat maliki olan yönetici hiç görevi ve üstüne vazife olmadığı halde kilidi kendinde olan apartman panosuna "ayıplı alınan mülkün ayıbının tarafımızca düzeltilmesi isteği" ile kat maliki tarafından dava açılmış şeklide bir ifade kullanarak yazı asmış. Sanki ben kendi dairemin eksikliğini diğer maliklere yaptırmak istiyormuşum gibi bir ithamda bulunmuş, olayı çarpıtmış.

Bu yaptığının hakaret olduğunu düşünüyorum. Bir diyeceğin var ise git mahkemede söyle, apartman panosuna insanı rencide edici böyle bir ifade yazılabilir mi?

Burada hakaret suçu oluşmuş mudur? Şikayette bulunmayı düşünüyorum.
Başlık: Ynt: Apartmanda hakaret ?
Gönderen: Ozan ÖZEN - KatMulkiyeti.Com - Mart 13, 2019, 09:21:53 ÖÖ
Fazla takılmayın. Hukuki betimlemeler anlatılmak istenen ifadeyi kapsamıyor olabilir.
Ortak alandaki eksik veya projeye aykırılıklar "ayıplı" olarak ifade edilir.
Ortak alanlar tüm kat malikleri açısından ortak mülktür ve bağımsız bölümlerin arsa paylarına dahildir.
Ortak alanlardaki ayıbın ortadan kaldırılması tüm maliklerin sorumluluğundadır.
Dolayısı ile sizin açtığınız dava da yöneticinin yazdığı ifade de doğru.
EhPortal 1.34 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat