Katmülkiyeti.Com

Kat Mülkiyeti Konuları => Kat Mülkiyeti İle İlgili Soru ve Paylaşım Bölümü => Yeni Üyeler ve Acemi Sorular... => Konuyu başlatan: Cesurveguzel - Kasım 30, 2017, 10:10:55 ÖS

Başlık: yönetimi devralmadan istifa edebilir miyim
Gönderen: Cesurveguzel - Kasım 30, 2017, 10:10:55 ÖS
29 ekim 2017 de yapılan seçimle 3 kşilik bir yönetim seçtik bende bu yönetimdeyim ancak bu yönetimden bir kişi eski yönetimi ibra etmeye izin vermiyor 1.200tl lik bir açık var açık bulunamıyor bir aydır bu sebepten yönetim ibra olunamadı ve noterden devir alamadık tabi banka hesapları vs de eski yönetimde kaldı .  bende şerh koyalım eski yönetimi deviralalım sonrasında hesapları inceleyelim yada hakim müdehalesi isteyelim diyorum kabul edilmiyor.  bu şekilde ben bu işi yürütemiyeceğim. insanlar hizmet bekliyor ama resmi olmadığımız için hiç bir şey yapamıyoruz. noter devri filan olmadığına ve yönetim resmileşmediğine göre bir dilekçe ile çekile bilir miyim. yani istifa etmek istiyorum.  o bahsettiğim kişiyle anlaşma imkanımızda yok zaten. yani yönetimi devralsak bile bu kişi yüzünden hiçbir hizmet yapamıyacağımız aşikar. yardımlarınızı bekliyorum. mahkemeye gitmeden  ben nasıl çekilebilirim bu durumda.
Başlık: Ynt: yönetimi devralmadan istifa edebilir miyim
Gönderen: ck0902 - Aralık 03, 2017, 12:30:08 ÖÖ
Seçildiğiniz andan itibaren, mahkemece alınan karar iptal edilinceye veya görev süreniz bitinceye kadar görevli, yetkili ve sorumlusunuz.

Eski yönetim evraklarını teslim almamamış olmanız ve/veya eski yönetimi ibra etmemiş olmanız ayrı bir konu siz görevdesiniz.

Sözleşmeli yönetici akdiniz yok ise, istediğiniz zaman istifa edebilirsiniz. Tabi ki, bugüne kadar yaptığınız faaliyetlerin idari ve mali yönüyle Faaliyet Raporunu vermeniz gerekiyor.

Başlık: Ynt: yönetimi devralmadan istifa edebilir miyim
Gönderen: Cesurveguzel - Aralık 03, 2017, 07:53:00 ÖS
Cevap için tşk ederim.  Noterden devir almadığımız için harcama yetkilisi de olamadık eski yöneticiye para çektirdik bir iki iş için bir aydır görevdeyiz. Kapı ve asansör arızası yaptırdk birde asansör bakım sözleşmesi yaptırdım. Başka bir faaliyetim olmadı. Bu halde şirkete devir yapabilir  miyim  olmazsa İstifamı nereye ne şekilde verebilirim acaba.
EhPortal 1.34 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat