Katmülkiyeti.Com

Kat Mülkiyeti Konuları => Kat Mülkiyeti İle İlgili Soru ve Paylaşım Bölümü => Diğer Konular => Konuyu başlatan: oakdag - Kasım 20, 2011, 12:20:29 ÖS

Başlık: DÜKKAN ÖNÜNÜ KAPATICI AGAÇLANDIRMA VE PAYZAJ
Gönderen: oakdag - Kasım 20, 2011, 12:20:29 ÖS
merhabalar;
yaklaşık 2 ay önce antalya merkez konaaltı semtinde oldukça iyi bir semtte ve oldukçada iyi bir hava parasına dükkan kiraladım. yaklaşık 2 aydır hem yönetici hemde kapıcıya dükkanın görünürlülüğünü ve bilinirliliğini engelleyen peyzaj ve ağaçlandırmanın tamamen kaldırılmasada; bu kısıtlamaları en aza indirgeyecek şekilde düzenlenmesini istemiş olmama rağmen herhangi bir girişimde bulunmadılar.
sonuç olarak binanın tüm ortak kullanım giderlerine katılan bir dükan olarak, ayrıca ticarethane sahibi olarak (takdir edersiniz ki üstte oturan kiracılardan en az 3 kat daha fazla kira ödemekteyiz) gerek kişisel gerek ise belediye nezdinde ne gibi yaptırımlarda bulunup işletmemizin görünür ve yaşayabilir halde tutabiliriz??
saygılarımla
EhPortal 1.34 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat