Yardımınıza ihtiyacım var!
6 aylık bebeğimiz var ve apartmandki böceklerin zarar vermesinden çekiniyoruz. yaptığımız araştırmalar böceğin insana zarar verdiği yönde. yöneticimize bunu iletince "BEN KİMSEYLE KONUŞUP İKNA EDEMEM" dedi ve işin içinden çıktı.
seçimlere gelince vaat üstüne vaat işe gelince ben yapamam. bu konuyla alakalı kendisine noterden ihtar çekmek istiyorum. görevini yapması için. yönlendirmelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
ben giriş katında oturmaktayım . biz apartmanın bütün giderlerine eşit olarak katılmaktayız aidatları eşit ödemekteyiz. giderlerimizin büyük çoğunluğunu asansör bakımına harcanmakta. apartmanın çevre ısı yalıtımı yapılmış ama alt bodrum katı yapılmamış biz bunu yöneticiye söylememize rağmen yönetici bunu bizim kendimizin yaptırmamız gerektiğini söylüyor. bizim girişdeki dairelerin altı bodrum apartman sakinlerinin atık eski eşyaları bulunmakta, yani ortak mülkiyet. biz bu alt yalıtımı kendimizin mi yaptırmamız gerekiyor veya yönetime yaptırma hakkımız varmı. bunun için ne yapmamız gerekiyor.