harun45
Thu 7 February 2008, 03:01 am GMT +0200
232 konutlu sitede 2 yıldır yöneticilik yapıyorum.2007 yılı bütçesinden yaptığımız tasarruflar ve bütçede bulunmayan gelir kalemlerinide birleştirerek 2007 yılı genel kurulunda alınan "Yönetim yeni bütçe hazırlayabilir,bütçe kalemleri arasında aktarma yapabilir ve yeni işler açabilir" maddesine dayanarak siteye elektronik güvenlik sistemi kurdurmak için piyasa araştırması yaparak uygun gördüğümüz firmayla sözleşme yaptık ve işe başladık.Bu arada denetim kurulunun Ekim 2007 ayında yaptığı denetleme toplantısında durumu kendilerine sözlü olarak "sitemizin 43324 m2 alana kurulu olduğunu 1 güvenlik görevlisi ile güvenlik işinin sağlanmasının mümkün olmadığını bu nedenle bütçeden kalacak olan parayla güvenlik kamerası ve ilave aydınlatma yapmak istediğimizi bildirdik."Firmanın işe başlamasından 3-4 gün sonra tarafımıza denetim kurulundan 1 kişi tarafından mahkemeden aldırılmış ihtiyati tedbir kararı geldi.(Denetim kurulu 3 kişi) Gerekçede yapılan işin lüks olduğu ve genel kurul kararı olmadan yapıldığı için karar alındığı yazmaktadır.
1-bu durumda izleyeceğimiz yol ne olmalıdır?
2-Firmaya bir miktar avans ödemesi yaptık firma kazıları yaptı kabloları döşedi iş % 50 yi geçti
3-Karar defterimizde karar tarihi 4 aralık 2007 sözleşme tarihi 8 ocak 2008 avans ödemesi ocak 2008 de yapıldı.
4-üyelerimiz arasında imza kampanyası başlattık 150 den fazla bu sistemi gerekli buluyorum ve yönetimi destekliyorum şeklinde imza var mahkemede geçerliliği olurmu?
konu uzun cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.www.katmülkiyeti.com alanında eksiklikleri giderebilecek ve her zaman bakabileceğimiz tek kaynak noktası olarak görüyorum.Açılan konular ve verilen cevaplar tatmin edici
1-bu durumda izleyeceğimiz yol ne olmalıdır?
2-Firmaya bir miktar avans ödemesi yaptık firma kazıları yaptı kabloları döşedi iş % 50 yi geçti
3-Karar defterimizde karar tarihi 4 aralık 2007 sözleşme tarihi 8 ocak 2008 avans ödemesi ocak 2008 de yapıldı.
4-üyelerimiz arasında imza kampanyası başlattık 150 den fazla bu sistemi gerekli buluyorum ve yönetimi destekliyorum şeklinde imza var mahkemede geçerliliği olurmu?
konu uzun cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.www.katmülkiyeti.com alanında eksiklikleri giderebilecek ve her zaman bakabileceğimiz tek kaynak noktası olarak görüyorum.Açılan konular ve verilen cevaplar tatmin edici