Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - TERAS DAİRE YAŞAM KURALLARI

Adsense kodları

TERAS DAİRE YAŞAM KURALLARI

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
ANTEPLİ SABRİ
Sat 21 January 2012, 02:03 pm GMT +0200
Teras dairede oturmaktayım daireyi yeni aldım eski bina, benim dairemin terasından altdaireye su sizıntısı var bunun tamirini benmi üstlenmeliyim yoksa ortak gidermidir ,
 ben bu daireyi aldıgımda çatının her sorunu bize yani kendimize ait oldugu  söylendi bende kabul ettim fakat bende çatıyı hiç bir şekilde kullandırmayacagımı söyledim , ve hazırda bulunan çanak antenleri söktürdüm , bu konuda haklımıyım,   açıkçası  teras daire konusunda  kanun ve hükümler nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim......

9köy
Sat 25 February 2012, 04:10 am GMT +0200
Teras dairede oturmaktayım daireyi yeni aldım eski bina, benim dairemin terasından altdaireye su sizıntısı var bunun tamirini benmi üstlenmeliyim yoksa ortak gidermidir ,
 ben bu daireyi aldıgımda çatının her sorunu bize yani kendimize ait oldugu  söylendi bende kabul ettim fakat bende çatıyı hiç bir şekilde kullandırmayacagımı söyledim , ve hazırda bulunan çanak antenleri söktürdüm , bu konuda haklımıyım,   açıkçası  teras daire konusunda  kanun ve hükümler nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim......

21 ocakta yazmışsınız sayın arkadaşım şimdi uykum kaçtığında gördüm ve üye oldum. bu tarihten beri hiç cevap gelmemiş olması ilginç.

ben elimden geldiğince yazayım size. teras dairelerin çatısı binaya aittir. teras kullnımı size aittir şayet terasınızda çatı gideri vesair pimaş vb durum varsa terasın aşağıya vermiş olduğu akıntıya tüm bina katılmak zorundadır. affedin ama insanın ağzını bozası geliyor.  sizin binadikelerin Allah kitap inancı yokmu? siz olmasanız orda eşek gibi çatıyı tamir ettirmiyceklermi. ne yani sokakmı satın aldınızda size yüklüyorlarmış çatıyı. merak ettiğim nasıl razı oldunuz. antepliler uyanık olur ama karşınızdakilerde antepli tabi :))  çanak antenleri söktürmenizde başarı bunuda merak ettim kavga çıkmadımı? çıkmıştır mutlaka. Allah yardımcınız olsun diyorum. zor durum ama kanuni bir çok hakkınız var. avukatlarımızda pek hakim değil konuya. çünkü barınma mantığı hakim ülkemizde hakimler vs bu yönde karar veriyor deniyor. mantık olarak düşünülürse yanlış karar veren hakimide suçlama hakkınız var. yanlış kanununu değiştirme hakkınızda selamalr.

ANTEPLİ SABRİ
Sat 25 February 2012, 06:57 pm GMT +0200
Teşekkür ederim. konuyla ilgilendiğiniz için.

9köy
Fri 13 April 2012, 01:02 am GMT +0300
Teşekkür ederim. konuyla ilgilendiğiniz için.
estağfirullah kardeşim özel mesajda geciktim özür dilerim selamlar.