Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - SİTE YÖNETİMİ BİZİ MAHFETTİ YARDIM LÜTFEN

Adsense kodları

SİTE YÖNETİMİ BİZİ MAHFETTİ YARDIM LÜTFEN

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
yeniülkü
Sun 17 July 2011, 04:34 am GMT +0300
ben 126 bağımsız binanı bulunduğu yazlık bir sitede oturuyorum,geçen sene yönetim kararıyla siteye geçildi,site kurul başkanı,üyeler ve yöneticiden kimse memnun değil,malikler benim başkan olmamı istiyor ama kaldığım yer babama ait,yalnız noter tastikli babamdan sitede seçme ve seçilme ve site ile ilgili her konuda onu onun gibi temsil etme hakkına sahip olduğum vekaletnamem var.kanunen başkan seçilme hakkım varmı?

ikinci sorumsa;  site başkanı ve  üyeleri senede 2 veya 3 ay ancak kalıyorlar,tüm işleri 20 yıldır yönetici diye seçtikleri bir kat maliki yapıyor ve her iş onda bitiyor,zaten başkan ve üyeleri bile kendisi formaliteden sadece yazın gelenlerden seçtiriyor,toplantıyı da kimsenin olmadığı salt çoğunluğun olmadığı birzamana denk getiriyor,sitede neredeyse  hiçbir hizmet yapılmıyor ama aidat ödeniyor,yazlıkçılar tatil amaçlı kullandıkları için sorunları görmezden geliyorlar,ama kışın 3 te 1 kat malikleri ikamet ediyor,yine bu sene kimsenin olmadığı bir zaman toplantı yapılacak ve salt çoğunluğun olmadığı birzamanda,salt çoğunluk olmadanda seçim yapılabilme imkanı yokmu?
lütfen cevap bekliyorum,email adresime de cevabı gönderebilirsiniz,
teşekkürler volkanornay@hotmail.com