Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - site yönetim şikayetleri hangi bakanlığa yapılır

Adsense kodları

site yönetim şikayetleri hangi bakanlığa yapılır

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
mkmk
Tue 23 November 2010, 02:31 pm GMT +0200
merhaba,

site yönetimimizle ilgili bir takım sorunları diyalog yoluyla çözemedik.
bir örnek: yeni kanunun yürürlüğe girmesinden sonra altı ay içinde yeni yönetim planı oluşturulur.
bu ve benzeri sorunlar için site yönetimini ilgili bakanlığa şikayet etmek istiyoruz.
hangi bakanlığa şikayet edebiliriz, benim tahminim bayındırlık ve iskan bakanlığı ama.

saygılar

admin
Mon 10 January 2011, 07:15 pm GMT +0200
merhaba,

site yönetimimizle ilgili bir takım sorunları diyalog yoluyla çözemedik.
bir örnek: yeni kanunun yürürlüğe girmesinden sonra altı ay içinde yeni yönetim planı oluşturulur.
bu ve benzeri sorunlar için site yönetimini ilgili bakanlığa şikayet etmek istiyoruz.
hangi bakanlığa şikayet edebiliriz, benim tahminim bayındırlık ve iskan bakanlığı ama.

saygılar

Tahmininiz yanlış . Sizlerin kat mülkiyeti şikayetleri ile ilgili başvuracağınız merci hukuk mahkemeleridir. Yönetim planı ile ilgili sorunlarda Sulh Hukuk mahkemesine başvuracaksınız.