Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - Ortak Alana Yangın Merdiveni

Adsense kodları

Ortak Alana Yangın Merdiveni

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
turbulance
Wed 10 November 2010, 11:57 pm GMT +0200
Öncelikle herkese merhaba. Sitede sorumun cevabını aradım fakat konu fazlalığından ve birazda kaybolduğumdan aradığım cevabı bulamadım. Ben kendi mülküm olan site içerisindeki bir daireyi doktor muayenesi olarak kullanmak istiyorum. Mevzuata göre büro olarak sayıldığı için açmamda bir sakınca yok. Yalnızca yönetim planında aksi bir karar var ise açamıyormuşum bunuda gidip öğreneceğim. Fakat muayenehane açabilmek için sağlık bakanlığı yangın merdivenini şart koşuyor. Bende apartmana parasını da kendim vererek yangın merdiveni yaptırmak istiyorum. Yasal olarak bana bir engel var mıdır bunu öğrenmek istemiştim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kentuf
Tue 16 November 2010, 08:42 pm GMT +0200
 Yasal olarak yangın merdiveni yapacağınız yerin belediye yasalarınca uygunluğu ondan sonra bu uygunluğa paralel proje çizdirmeniz gerekiyor.İşiniz biraz zor açıkçası.

turbulance
Wed 17 November 2010, 01:34 pm GMT +0200
 Cevabınız için teşekkürer kentuf ama o tür şeyleri halledebilirim asıl sorunum apartman sakinlerine sormadan yaptırabilir miyim? Ortak alana müdahale olduğu için sonradan söktürebilirler mi? Ya da ortak alana yine ortak birşey yapıyorum yararlı birşey yapıyorum ya da yangın merdiveni bunun dışında mıdır bunları öğrenmek istiyorum.