Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - Mantolama

Adsense kodları

Mantolama

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
manolya
Thu 3 February 2011, 10:42 am GMT +0200
İyi günler diliyorum.Öncelikle sitenizin hizmetleri için teşekkür ediyorum.Yeni yönetici seçildim.İlk defa böyle bir hizmet gerçekleştiriyorum.
Dile getirmeğe çalışacağım konu yöneticiliğim nedeniyle üstlendiğim hukuksal sorumluluğum hangi durumlarda beni zora sokabilir?
Şöyle ki: yönetici seçildiğim toplantıdan  15 gün sonra  dış cephe izelasyonu için cephelerdeki nemlenme nedeniyle, talep üzerine  olağanüstü bir toplantı yaptım.
 Toplantıya 16 daireden 9 daire katıldı .Birikmiş  bir miktar para olduğundan işleme  Eylül 2011 de başlanmasına ve bu arada dairelerden her ay gelir gider makbuzu ile
70 TL toplanmasına kalan para içinde yönetime yeniden ödeme planı yapabilme yetkisi verilmesine karar verildi.Mantolamanın tüm sorumluluğunu üzerine alacak olan
yönetici  için bu uygulamanın handikapları neler olabilir? Saygılarımla.

alim isbakar
Sun 6 February 2011, 06:20 pm GMT +0200
haftalık kapıcı çalışma proğramı  varmıdır

manolya
Tue 8 February 2011, 01:43 pm GMT +0200
apartmanın kapıcısı yok

komandanteuno
Fri 24 June 2011, 10:27 am GMT +0300
İYİ GÜNLER.BLOK DA YÖNETİCİYİM AMA EV EŞİM VE OĞLUMUN ÜZERİNE.ORTAK ALANA MÜDAHELEYİ ÖNLEMEK İÇİN DAVA AÇACAĞIM.EŞİMDEN VEYA OĞLUMDAN ALACAĞIM VEKALETNAME ILE DAVA AÇABİLİRMİYİM.