Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - KatMulkiyeti.Com Forumlarını Kullanırken Size Çok Yardımcı Olacak YARDIM Bölümü

Adsense kodları

KatMulkiyeti.Com Forumlarını Kullanırken Size Çok Yardımcı Olacak YARDIM Bölümü

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
admin
Sat 19 January 2008, 03:32 pm GMT +0200
GENEL YARDIM BÖLÜMÜ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!!!

DİĞER YARDIM KONULARI İÇİN AŞAĞIDAKİ İLGİLİ ALANA TIKLAYINIZ....

YARDIMA BAŞLANGIÇ

FORUMA KAYIT

FORUMA GİRİŞ- ÇIKIŞ YAPMAK

FORUM KİMLİĞİNİZ

FORUMDA İLETİ GÖNDERMEK

FORUMDA KİŞİSEL MESAJLAŞMA

FORUMDA ARAMA YAPMAK

kenangurler33
Wed 23 January 2008, 10:33 am GMT +0200
Özür dilerim Yalnız bir kısaltmaya aklım takıldı MKM Md bu medeni kanunla ilgilimi yoksa başka bir kanun mu bunu öğrenmek istiyorum.

admin
Thu 24 January 2008, 10:54 am GMT +0200
Sayın kenangurler33,

İlgili Kısaltma "MKM" 'nin geçtiği forum sayfasını arama çubuğunuzu kopyalayarak bize iletebilir misiniz?
Hatalı bir yazım olabilir.

şükrü karadağ
Sun 2 March 2008, 11:41 am GMT +0200
bizim sitemiz 1 adada 2 bitişik ayrı parselde  bulunan 1 nci parselde 2 blok(A blok'ta 10 daire B blok'ta 8 daire) 2 nci parselde ise 1 blok(C blok'ta 10 daire)bulunmaktadır. 2 ayrı parsel için  bir tek yönetim planı ile tek bir yönetici ile yönetmek  mümkünmüdür? mümkün değilse yönetim nasıl olmalıdır? cevaplandırırsanız memnun olurum.

admin
Sun 2 March 2008, 01:33 pm GMT +0200
bizim sitemiz 1 adada 2 bitişik ayrı parselde  bulunan 1 nci parselde 2 blok(A blok'ta 10 daire B blok'ta 8 daire) 2 nci parselde ise 1 blok(C blok'ta 10 daire)bulunmaktadır. 2 ayrı parsel için  bir tek yönetim planı ile tek bir yönetici ile yönetmek  mümkünmüdür? mümkün değilse yönetim nasıl olmalıdır? cevaplandırırsanız memnun olurum.

Şükrü Bey,

Bu mesajınıza daha önce cevap verilmiş. Siz de teşekkür etmişsiniz. Lütfen Aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.katmulkiyeti.com/portal/forum/index.php?topic=249.0

admin
Mon 28 July 2008, 01:19 pm GMT +0300
deneme

admin
Mon 28 July 2008, 01:30 pm GMT +0300
Forum İçinde Yer Alan Tüm Konuları ve Başlıkları Bir Anda ve Anında Bu Linkten Görebilirsiniz.

TIKLAYINIZ..
http://www.katmulkiyeti.com/portal/forum/archives.php