Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - kat irtifakına geçmeyen konutlar.

Adsense kodları

kat irtifakına geçmeyen konutlar.

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
terazi
Sun 13 April 2008, 01:44 pm GMT +0300

Merhaba,

Ben yeni üyenizim.sizinle ilgili bu sayfayı bir yakınım vasıtasıyla öğrendim.Yeni olduğum için bazı konularda hata yapabilirim.Sizler beni yönlendirirseniz memnun olurum.

Bulunduğum apartman 10 daire ve 2 adet dükkandan ibarettir.Yeni kat mülkiyeti yasası değiştiği halde  binamız niteliği ARSA olarak tapu kayıtlarında geçmekte ve mesken olarak kat irtifakı  olarak belirtilmektedir.Yakınım bu konuda sizin sayfanızı önermiş ve yasa gereğince kat irtifakının kat mülkiyetine çevrilmesi gerektiğini belirtmiştir.Bu konuda sayfalkarınızda işlenmiş mevzuatı ve bilgilerinizi rica ediyorum.

Saygılarımla

admin
Wed 14 May 2008, 06:35 pm GMT +0300
Tapunuz arsa tapusu ise önce kat irtifakına geçeceksiniz.

Her iki durumda da olsanız 28 Kasım 2009 tarihine kadar kat mülkiyetine geçeceksiniz. Geçmeyebilirsiniz ancak bu tarihten itibaren 1.000 YTL idari para cezası ödemek durumunda kalabilirsiniz.

Sayfalarımızda işlenen mevzuatı burada anlatmam mümkün değil. Lütfen Ana Sayfada ARAMA bölümünü kullanınınız.