Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - iskan alımı için 2 nolu beyan denilen beyan harcı ne kadardır?

Adsense kodları

iskan alımı için 2 nolu beyan denilen beyan harcı ne kadardır?

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
melike
Fri 28 December 2007, 02:46 pm GMT +0200
iyi gunler bır konuda yardımcı olmanızı ıstıyorum iskan alımı için 2 nolu beyan denınen bayan var nekadar tutar acaba msrafı bılgı verırsenız sevınırım tapu masrafı varmı acaba nekadar olur isken alımınde ev sahıblerı kendısı alabılıyormu acaba cevab larsenız sevınırım şımdıden teşekkurler

admin
Sat 9 February 2008, 03:46 pm GMT +0200
2 no'lu beyanname emlak vergi değeri üzerinden hesaplanan ve içinde binde 15 harç bulunan bir değerdir. Bunun masrafını biz değil, ilgili sokağın matrahları belirler. İlgili belediyeye taşınmaz ve taahkuk servislerine danımanızda fayda var.
Ev sahipleri zaten kendileri alabiliyor. 

gürsoy
Tue 4 March 2008, 10:18 am GMT +0200
slm .BEN YENİ DAİREME  AĞUSTOS  AYINDA TAŞINDIM DİĞER DAİRELER  TAMAMI SATILDI  İLK DEFA APARTMAN YÖNETİMİ YAPILACAK. APARTMANIMIZ 2 DÜKKAN 6 DAİREDEN  OLUŞMUŞTUR.YENİ BİR APARTMANIN KURULMASI İÇİN TAKİP EDECEĞİMİZ BİR YOL GÖSTERİRMİİSNİZ. BAŞARILAR

admin
Wed 5 March 2008, 03:31 am GMT +0200
slm .BEN YENİ DAİREME  AĞUSTOS  AYINDA TAŞINDIM DİĞER DAİRELER  TAMAMI SATILDI  İLK DEFA APARTMAN YÖNETİMİ YAPILACAK. APARTMANIMIZ 2 DÜKKAN 6 DAİREDEN  OLUŞMUŞTUR.YENİ BİR APARTMANIN KURULMASI İÇİN TAKİP EDECEĞİMİZ BİR YOL GÖSTERİRMİİSNİZ. BAŞARILAR

Tüm kat maliklerini bir toplantı çağrısı ile 15 gün önceden bilgilendirin. (İlk toplantı olduğu için olağanüstü hükümlerini uygulayın) Toplantı çağrısına gündem maddelerini yazın. Toplantıda bir adet yönetim defteri (kırtasiyeden) alın bulundurun. Aranızdan bir yönetici ve denetçi seçin. Defterleri kendisine teslim edin. Kararın altını imzalayın. Kendisi önce notere giderek tüm defteri onaylatsın. Ardından gerisi gelir.

Bu arada tapudan yönetim planınızı edinin toplantıda hazır bulundurun. Kat mülkiyeti tapunuz yoksa , sitemiz içinde bulunan apartman yönetim planlarından faydalanarak asgari olarak bu yöntim planlarına uyarak kararları alın.