Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - En Üst Kattayım Yönetim Sorunlarımla İlgilenmiyor..

Adsense kodları

En Üst Kattayım Yönetim Sorunlarımla İlgilenmiyor..

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
ege
Mon 12 January 2009, 09:05 am GMT +0200
Şimdiden teşekkür ederim cevapladıgınız için; benim ev çatı katı bu son yagışlarla iyice su aldı elektrik tesisatına var dı yöneticiye çok önce bildirmeme rağmen tadilat yaptırmadı şimdi ise geçici naylon koydular ben yazılı olarak yöneticiye bilirmek zorunda kaldıgım için benim için aptmanda tepki toplatmış ,üstelik yöneticiliğininde usullere uygun yapmadı yanı oylama yapılmadı.ben yeni ev sahibi oldugum için benim sorunlarımı dikkate almıyorlar anlayacağınız yanlız kaldım ama sorunumu çözmem için yardımlarınızı bekliyorum kimseyle kavgada etmek istemiyorum

admin
Tue 3 February 2009, 01:53 pm GMT +0200
Yöneticiye çatının izolasyonunun yaptırmasının bir görevi olduğunu söyleyin. İlgilenmezlerse yönetime bir noter tebligatı çekin. acilen çatının onarılmasını , iptidai naylon işleminin soruna çare olmadığını, maddi zararların bildirdiğiniz tarihe kadar çatı onarımı ve izolasyonu sağlanmaz ise yöneticililiğe rücu edeceğinizi tebligat ile iletin.

İlgilenmezlerse sulh hukukda dava açınız.

Hukuk kavga demek değildir. Yazılı olarak haberleşin. Kavga etmezsiniz.