Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - doğalgaz dönüşümü hakkında

Adsense kodları


doğalgaz dönüşümü hakkında

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
jokerbumerang
Wed 20 April 2011, 03:05 pm GMT +0300
binamızda 30 daire bulunmakta. doğalgaz dönüşüm kararı almak için toplantı yaptık. ancak toplantıda iki daire sakini buna karşı çıktı. kat mülkiyeti kanununa göre %51 çoğunluk sağlanması gerekiyor. ancak iki şahıs yazılı belge olmadan kolon ucretini ödemeyeceklerini söylüyorlar. kat mülkiyeti kanununa baktım. orada bireyselden merkeziye, merkeziden bireysele geçişten bahsediyor. binada herhangi bir ısıtma tesisatı mevcut değil. doğalgaz kullanmak istiyoruz. bununla ilgili sıkıntı çıkaran sakinlerimize sunabileceğimiz bir madde var mı. ücreti ödememe konusunda ısrarcı olurlarsa ne yapabiliriz.... yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.