Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - Bahce Kullanımı

Adsense kodları

Bahce Kullanımı

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
erdem1970
Thu 30 June 2011, 04:07 pm GMT +0300
Merhaba

Siteye yeni uye oldum ,kısaca sormak ıstedıgım soru ,Cift daireli 3 katlı bır bınada oturuyorum bınanın sol yuzu asagıdan yukarı benım yanı 1,2,3 katlar
bınanın sol tarafını ben kullanıyorum sag tarafını dıger 3 mal sahıpı kullanıyor toplam 4 ortak var ama 3 daıre beım kendı aramızda bahce paylasdık ,mal sahıplerınden bırı daıresını bır baskasına sattı ,daıreyı alanlar dıyormuskı bız ıstedgımız yerlerı kullanabılırız ,bınanın sag tarafında ne kdar yer varsa sol tarafındada o kadar bahce var ben benım tarafı kullanıyorum onlar kendı taraflarını kullanıyorlardı  bunların bole bır hakları varmı benden tarafda ne kadar bahce varsa onların oldugu tarafdada o kadar bahce var hata bırazda fazla benım tarafa gore ,sorumu yanıtlarsanız sevınırı ıyı calısmalar dılerım
sayılarımla

azoral
Thu 13 October 2011, 12:05 pm GMT +0300
Olağanüstü genel kurul yapmasını istediğimiz yönetimin hazırladığı gündem ihtiyaçları karşılayamıyor. Bu gündeme madde ilavesi yapılabilir mi? şartları nelerdir?
cevaba teşekkürler
aziz oral