Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu - apartman yöneticisi toplantı yapmıyor ve yeni yönetim seçmiyor ne yapmalıyız

Adsense kodları

apartman yöneticisi toplantı yapmıyor ve yeni yönetim seçmiyor ne yapmalıyız

Smf Seo Versiyon Kat Mülkiyeti Kanunu ve Apartman, Site Uydu Kent Yönetimi ve Yöneticiliği - KatMulkiyeti.Com Forumu, -- Seo entegre sistem.

Array
siena
Sat 17 January 2009, 06:28 pm GMT +0200
                    Merhaba  oturduğum siteye  taşınalı 2 yıldan fazla oldu, taındığımda sitenin bir yöneticisi vardı, ancak evini sattı gitti, o gittikten sonra siteye yeni bir yönetim seçilmedi, halada kimse yönetici seçilmesi için bir şey yapmıyor, ayrıca giden site yöneticisi gitmeden önce kimseye hesapta vermedi,  siteye yeni yönetim seçmek için ne yapmalıyız.
    İkincisi aynı sitenin C blok'unda oturmaktayım ve c blok 16 daireden oluşmakta, burada oturan birisi ben geldiğimden beri apartmanın yöneticisiyim diyor, ancak ben taşınalı iki yılı geçmesine rağmen ne toplantı yapıyor, nede genel kurul veya yeni yönetim seçimi için bir şey ancak her ay kapıcıyı gönderiyor aidat istiyor, aidatı ne şekilde kullandığının hesabını da vermiyor, aidat vermezseniz sizi icraya veririm diye de tehdit ediyor, apartman yöneticisinin her yıl toplantı yapma zorunluluğu varmı, yapmayanlar hakkında ne yapabiliriz, ayrıca apartman yöneticisi hesap vermediği için ne yapmamız gerekir, bu konuda cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda  bulunulabilir mi,  bu konuda yardımcı olursanız, teşekkkürler

kemal19
Sun 1 February 2009, 12:03 am GMT +0200
BIZIM APARMANIMIZIN KAPICISI TAM OLARAK 18 YILDIR CALISMAKTADIR
FAKAT APARTMAN YONETIMI TARAFINDAN BIR SOZLESME YAPTIRILMAMISTIR
BU SENE BENI YONETICI SECTILER
KOMSULARIMIZI COGU KAPICIDAN MEMNUN DEGILLER
BINANIN SERVIS HIZMETLERINI YAPMAMAKTADIR KAPICI
BU KAPICIYI ISTEN CIKARABILIRMIYIZ?
EGER CIKARIRSAK COK TAZMINAT ODERMIYIZ?
BU KONUDA BANA YARDIMCI OLACAK ARKADASLAR VAR MI?
YARDIMLARINIZI GORUS VE ONERILERINIZI BEKLIYORUM....
SELAMLAR......ISLERINIZDE BASARILAR......